O Prezentach Forum

personalizowane kubki na prezent, opinie

Strona główna > Prezenty dla Każdego > Personalizowany kubek na prezent > personalizowane kubki na prezent, opinie

personalizowane kubki na prezent, opinie

18.12.2021 00:30:07 

Cześć, czy wykorzystujecie ofertę firm z kubkami z nadrukiem na prezent również do celów reklamowych?

18.12.2021 23:31:05 

Kiedy szukasz kubków z nadrukiem na prezent zwróć nadzwyczajną spostrzeżenie na jakość naniesienia grafiki. Dzisiejsze technologie sprawiają, że obrazki wytrzymują dłużej, nawet mimo mycia w zmywarce. Nie zapomnij przyszłemu użytkownikowi przekazać instrukcji na temat dbania o upominek – niech się nim troszkę nacieszy.

19.12.2021 23:18:54 

Ja prowadzę drobny sklep internetowy i do zamówień o licznej wartości dodaję kubki na prezent z logo firmy jako gratis. Uwierzcie mi, że klienci niezwykle to doceniają!

20.12.2021 17:56:05 

Mieszkam w mieście powyżej 200 tysięcy mieszkańców i jest tutaj kilka punktów, gdzie można zamówić lub odebrać kubki z własnym nadrukiem na prezent. To wygodne rozwiązanie – realizacja zamówienia trwa zwykle dużo krócej!

21.12.2021 10:35:05 

Tak, moja firma bardzo często inwestujemy jako firma w kubki na prezent – dostają je nasi pracownicy oraz wieloletni klienci, których zawsze cieszy taki drobny gest.

22.12.2021 20:18:06 

W zeszłym roku zamówiłam dla dzieci z klasy mojego syna personalizowane kubki na prezent z okazji dnia dziecka. Udało się wyśmienicie, bowiem każdy był zaspokojony, a jednocześnie wyszło sprawiedliwie – wszyscy dostali mniej więcej to samo.

23.12.2021 21:40:12 

Ja też zamówiłam pierwszy raz personalizowane kubki na prezent dla teściów z reklamy na Facebooku. Nie zawiodłam się, bo przyszły wyjątkowo szybko (czekałam na nie chyba 2 dni robocze). Jak zapomnę kupić je wcześniej, to idę i zamawiam usługę stacjonarnie.

24.12.2021 18:48:28 

Tak, moja firma bardzo w wielu przypadkach inwestujemy jako firma w kubki na prezent – dostają je nasi pracownicy oraz wieloletni klienci, jakich zawsze cieszy taki drobny gest.

11.01.2022 09:11:20 

Nie zawsze kubki na prezent to dobry wybór ;) Moja rodzina i przyjaciele wiedzą, że jestem smakoszem herbaty, w związku z czym mam ich już tyle, że spokojnie przez miesiąc mógłbym nie zmywać. Co nie zmienia faktu, że większość z nich to właśnie personalizowane kubki na prezent – każdy z nich ma swoją historię.

11.01.2022 15:38:45 

Ja zostawiam sobie zawsze margines 2-3 dni, lecz zamawiam kubki z nadrukiem na prezent tylko w lokalnym punkcie, bowiem mieszkam od niego jakieś 500 metrów. Szkoda płacić za przesyłkę :)

12>>

Ostatnio dodane posty

Ja zostawiam sobie zawsze margines 2-3 dni, ale zamawiam kubki z nadrukiem na prezent tylko w lokalnym punkcie, bo mieszkam od niego jakieś 500 metrów. Szkoda płacić za przesyłkę :)

Możesz też zamówić od razu kubki z nadrukiem na prezent dla wszystkich domowników – niech każdy ma tam swoje własne zdjęcie. Od razu uda się je rozróżnić, dzięki czemu nie będą się nikomu mylić.

Ja zostawiam sobie zawsze margines 2-3 dni, lecz zamawiam kubki z nadrukiem na prezent tylko w lokalnym punkcie, bowiem mieszkam od niego jakieś 500 metrów. Szkoda płacić za przesyłkę :)

© Copyright Oprezentach.ovh - Wszelkie Prawa Zastrzeżone - Polityka Prywatności

Partnerzy: Link2.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies oraz naszej polityce prywatności.